Zákaznická podpora:info@chuteasie.cz

Pečený vepřový bůček "Thịt Lợn Quay"

Ingredience:

  • 1kg vepřového bůčku
  • koření ngu vi huong
  • lžice octa
  • česnek
  • cibule
  • olej

 

Postup:

  1. Maso povařte cca 15 minut.
  2. Dále kůži propíchejte vidličkou a utřete kůži do sucha ubrouskem.
  3. Při pečení později získá správnou strukturu, bude krásně křupavý.
  4. Nakrájenou cibuli a česnek smíchejte s olejem, octem, solí, pepřem a kořením ngu vi huong.
  5. Marinádu potřeme rovnoměrně maso.
  6. Maso necháme ideálně přes noc marinovat.
  7. Maso pečeme v troubě 30-60 minut na 180°C.
  8. Posledních 10 minut pečeme na 250°C , aby kůže byla křupavá.
  9. Hotový vepřový bůček nakrájíme na plátky tlusté asi půl centimetru.
  10. Podáváme s rýží a rybí omáčkou.