Pečený vepřový bůček - Thit Quay

Ingredience:

  • 1kg vepřového bůčku
  • koření ngu vi huong
  • lžice octa
  • česnek
  • cibule
  • olej

 

Postup:

Maso povařte cca 15 minut. Dále kůži propíchejte vidličkou a utřete kůži do sucha ubrouskem. Při pečení později získá správnou strukturu, bude krásně křupavý. Nakrájenou cibuli a česnek smíchejte s olejem, octem, solí, pepřem a kořením ngu vi huong. Marinádu potřeme rovnoměrně maso. Maso necháme ideálně přes noc marinovat. Maso pečeme v troubě 30-60 minut na 180°C. Posledních 10 minut pečeme na 250°C , aby kůže byla křupavá. Hotový vepřový bůček nakrájíme na plátky tlusté asi půl centimetru. podáváme s rýží a rybí omáčkou.

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.